Etkinlikler
Özyeğin Üniversitesi, bilgi birikimini artırmak ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenler. Bu etkinliklerden biri de "Sürdürülebilirlik Konuşmaları" seminerler serisidir. Farklı disiplinlerden uzman konuşmacılarla sürdürülebilirlik konusundaki bir çok sorunu ele alan bu seminer serisi, katılımcılar ve fikir paylaşımları ile etkisini artırır. Geçmiş ve gelecek etkinliklerimize buradan erişebilirsiniz.
Etkinlikler
Geçmiş Etkinlikler
Şimdi ikinci aşamanın zamanı !
12:40 - 14:40 - ÖzÜ-X B27
Özyeğin Üniversitesi'nde düzenlenecek ATTUNE projesinin ikinci çalıştayına sizi davet ediyoruz.
Birinci ATTUNE Workshopu İçin Bize Katılın!
12:40 - 14:40 - ÖzÜ-X B27
Sizi Ozyegin Üniversitesi'nde ATTUNE projesinin ilk atölye çalışmasına davet etmekten heyecan duyuyoruz.
Veriyle Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliklerini Aramak Paneli
13:30 - ÖzÜ-X B27 ve Zoom
Toplumsal cinsiyet hepimizin farklı şekillerde gündelik olarak deneyimlediği bir konu.
Küresel Sorunlarda Toplumsal Cinsiyet Eşitsizliklerini Aramak Paneli
13:30 - ÖzÜ-X B27 ve Zoom
Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, Birleşmiş Milletler tarafından küresel sorunlara çözüm aramak için oluşturuldu.
"İklim Krizinde Toplumsal Cinsiyet ve Su" Paneli
13:00 - ÖzÜ-X B27
Bize hep su bulamayan Afrikalı kadınlardan bahsettiler.
Dönüşüm Yolculuğu: Sürdürülebilirlik Alanlarında İlerleyen Girişimci Mezunlarımız
13:30-16:00 - ÖzÜ-X B27
Bu yıl, girişimcilik ve sürdürülebilirlik konularında bir farkındalık yaratmak ve bu alanlardaki bilgi paylaşımını ar
"Suyun İzinde Söyleşileri" Serisi - "Suyun Merceğinden Gıda Krizi" Oturumu ile Dr. Akgün İlhan
14:00 - Online
Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu olarak, "Suyun İzinde Söyleşileri" serimizin yaklaşmakta olan oturum
Manda Sohbetleri - İstanbul’un Kaybolan Sulak Alanları Üzerine Bir Söyleşi
14:00 - Online
"Suyun İzinde" söyleşi serimizin ilk buluşmasında araştırmacı Merve Anıl’ı konuk ediyoruz.
Mezopotamya Gastronomi Zirvesi
10:30-12:30 -
Mezopotamya Gastronomi Zirvesi, 09-11 Kasım 2023 tarihleri arasında, Gastro İnovasyon Merkezi'nin ev sahipliğinde, Di
Suyun İzinde Küresel Gelişmeleri Anlamak
10.30-12.30 - Özyeğin University - Özu - X
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü FAO’nun kuruluş yıldönümü olan 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında; dünya gen
Webinar: Sürdürülebilirlik ve Veri - E-Mobilite, Tüketici ve Finans
10:00 - Online
Atmosferdeki karbondioksit (CO2) değeri tarihi rekora ulaşmışken dünyanın sıcaklığı sel, kuraklık, yangın ve fırtınal
2 Ekim Dünya Habitat Gününde İklim ve Mobilite Datathonu Başlıyor
10:00 - İBB Veri Labaratuarı
Bu yıl dünya habitat gününde kentlerin en büyük sürdürülebilirlik sorunlarından biri olan mobiliteye odaklanacağız.
2022 Dünya Gıda Güvenliği ve Beslenme Raporu'nun Lansmanı
Salı - Özyeğin Üniversitesi
FAO liderliğinde hazırlanan 2022 Dünya Gıda Güvenliği ve Beslenme Raporu'nun lansman etkinliği, 4 Ekim'de Özyeğin Üni
yaklaş2030 | co-art co-act' - Murat Germen ile 'Kent Hakkı' Söyleşisi"
Pazartesi - Zoom
'Yaklaşan 2030 | birlikte sanat, birlikte eylem' projesi kapsamında gerçekleşen ikinci tartışma, sanatçı Murat Germen
Sürdürülebilirlik Konuşmaları 5 - Çevre Kirliliği ve İklim Değişikliği
13:40 - 14:40 - Özyeğin Üniversitesi - ÖzÜ-X
Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu tarafından üniversitemizin 10.
Özyeğin Üniversitesi - TÜSİAD Sürdürülebilir Kalkınma Forumu İlk Çalışmasının Bulgularını Paylaştı
09:30 - 12:00 - TÜSİAD Genel Sekreterliği Konferans Salonu
Özyeğin Üniversitesi ve TÜSİAD'ın ortak girişimi olan Sürdürülebilir Kalkınma Forumu'nun (SDF) 10.
Sürdürülebilirlik Konuşmaları 4 - Dünya Toprak Günü Etkinliği - Toprak ve Gıda
13:40 - 14:40 - Özyeğin Üniversitesi - ÖzÜ-X
Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu tarafından üniversitemizin 10.