Ana içeriğe atla

ÖzU Gastronomi Starbucks ile İşbirliği

Starbucks, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Metehan Sepici ve Özge Beydili tarafından yaratılan dört yeni lezzeti menüsüne ekleyerek gençlerin hayalleri ve yeteneklerinin önemini vurgulamaktadır. Genç şeflerin mesleklerinde hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlayan proje, öğrencilere ait tarifleri Starbucks misafirlerine sunmak üzere özenle seçmiştir. Starbucks, genç yetenekler tarafından yaratılan bu lezzetleri misafirlerine sunarak, tüm gençleri hayallerine ulaşma yolunda teşvik etmeyi hedeflemektedir. 31 Ekim 2022 itibariyle, dört yeni lezzet—Balkabağı Ekler, Vegan Dostu Çikolatalı Kek, Ispanak ve Pastırma Tarta ve Portakal Kurabiyesi—tüm Starbucks mağazalarında satışa sunulmuştur.