SEKTÖREL EĞİTİM

ÖzÜ'nün Eğitim Politikasına uygun olarak, akademik müfredat yenilikçi bir sektörel eğitim programı ve deneyimsel öğrenme ile desteklenmektedir. Sektörel Çözümler dersleri, öğrencilere sektörel uzmanlık, öğrenmeyi öğrenme, veri bilimine giriş ve genel sistem düşüncesi gibi geniş bir konu yelpazesi üzerine seçmeli dersler sunmaktadır.

2022-23 Bahar dönemi itibarıyla Program 16, 16 ders içermektedir. Bazı dersler arasında Üniversiteye Giriş (SEC 101), OLTE Birimi ve Öğrenci Yaşam Ofisi ile koordinasyon içinde sunulurken; SEC 150 (Bilinçli Yaşamak), SEC 250 (Öğrenmeyi Öğrenme) ve SEC 280 (Dijital Strateji ve Dönüşüm), Sektörel Eğitim Ofisi tarafından; SEC 210 (Herkes İçin Veri Bilimi) ve SEC 402 (İş Entegrasyonu), İşletme Fakültesi ile koordinasyon içinde; SEC 405 (Yapay Zeka: İnsanlık, Toplum ve İş Dünyası Üzerindeki Etkisi), Mühendislik, Sosyal Bilimler ve Hukuk Fakültesi ile; ve SEC 499 (Yeni Bir İş Kurmak), Girişimcilik Merkezi ile sunulmaktadır.