ÜNİVERSİTE-İŞ DÜNYASI İŞBİRLİĞİ ÖDÜLÜ

Özyeğin Üniversitesi, Yükseköğretim için 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni'nin bir parçası olarak düzenlenen YÖK Üstün Başarı Ödülleri 2022'de "Kurumsal Olağanüstü Başarı" kategorisinde "Üniversite-İş Dünyası İşbirliği Ödülü"ne layık görüldü.
Bu prestijli ödül, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Göktürk Poyrazoğlu'nun öncülük ettiği örnek bir projenin tanınmasıyla verildi. "Elektrik Dağıtım Sektöründe Enerji Verimliliğinin Kazanılması (Harvest Faz 2 Projesi) - Transformatör Verimliliği Çalışma Paketi (TRAFORM)" adlı proje, sekiz elektrik dağıtım şirketi ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği ile iş birliği içinde, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) onayı ve desteğiyle hayata geçirildi.