DİJİTAL KAMPÜS

Sürdürülebilirlik taahhüdü, ÖzÜ'nün dijital öğrenme ve öğretme ortamının temel bir parçasıdır. 2021 yılı boyunca öğrenme ve öğretme faaliyetleri için kampüs erişimi büyük ölçüde kısıtlandığı için, öğrencilerin ve öğretmenlerin faaliyetlerine olabildiğince az kesintiyle devam etmeleri için destek gerekmekteydi. ÖzÜ Öğrenme ve Öğretme Geliştirme Ofisi (OLTE), dijital öğrenme ortamına uygun bir şekilde adapte olmak için ortaklarla (özellikle Bilgi Teknolojileri Hizmetleri ve kolej öğrenme ve öğretim ekipleri) yoğun bir şekilde çalıştı. Sürdürülebilirlik açısından, dijital öğrenme ortamının artan kullanımı, özellikle gelecekte öğrencilere öğrenme şekilleri ve zamanları konusunda seçim yapma fırsatları sunması açısından umut vericidir.