PERSONEL VE ÖĞRENCİLER İÇİN İYİ OLUŞ

ÖzÜ, hem öğrencilerine hem de personeline farklı kanallar aracılığıyla ücretsiz zihinsel sağlık desteği sağlar. Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri, öğrencilerin üniversite yaşamına uyumlarını kolaylaştırmayı, kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı, potansiyel akademik, kişisel ve sosyal zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olmayı ve günlük yaşam problemleriyle başa çıkmak için yeni beceriler kazanmalarını amaçlamaktadır.

Kayıtlı tüm öğrenciler psikolojik danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilir ve bu hizmetler ücretsizdir. Ayrıca, Özyeğin Üniversitesi tarafından tüm akademik ve idari personeline ve aynı çatı altında yaşayan çekirdek ailelerine sunulan kapsamlı bir destek programı olan Önde Gelen Çalışan Yardım Programı (LEAP) bulunmaktadır. Bu program ücretsizdir ve çalışanların verimliliğini ve yaşam kalitesini etkileyen zorlayıcı konuların üstesinden gelmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır.