Ana içeriğe atla

STARBUCKS VE ÖzU GASTRONOMİ İŞ BİRLİĞİ


Starbucks, genç insanların hayallerini ve yeteneklerini önemseyerek, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Metehan Sepici ve Özge Beydili tarafından yaratılan dört yeni lezzeti yiyecek menüsüne ekliyor. Genç şeflerin mesleklerindeki hayallerine ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlayan proje, öğrenciler tarafından hazırlanan tariflerin Starbucks misafirlerine sunulmak üzere özenle seçilmesini sağladı. Starbucks, genç yetenekler tarafından yaratılan bu lezzetleri misafirlerine sunarak, tüm gençleri hayallerinin yolunda teşvik etmeyi hedefliyor. 31 Ekim 2022 itibarıyla, dört yeni lezzet olan Balkabaklı Ekler, vegan dostu Çikolatalı Kek, Ispanak ve Pastırmalı Tart ve Portakallı Kurabiye, tüm Starbucks mağazalarında mevcut.