Özyeğin Üniversitesi - ÖzÜ-X

Sürdürülebilirlik Konuşmaları 5 - Çevre Kirliliği ve İklim Değişikliği

Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu tarafından üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen beşinci Sürdürülebilirlik Konuşmaları'nda çevre kirliliği ve iklim değişikliği ele alındı. Bu etkinlik, sürdürülebilirlik konusundaki bilgi düzeyimizi derinleştirmeyi ve sürdürülebilirlik konularını farklı boyutlarda ele alarak bakış açımızı genişletmeyi amaçlamaktadır.

19 Aralık 2018 tarihinde, 13:40 - 14:40 saatleri arasında ÖzÜ - X binasında, Aygaz Teknik ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Kızılkaya, Aygaz Kalite Sistemleri ve HSE-Q Müdürü Mine Acar Ergin ve Aygaz Kalite Sistemleri ve HSE-Q Müdürü Gülin Özilkiz konuklarımızdı. Onlar, enerji sektörünün çevre kirliliği ve iklim değişikliği üzerindeki rolü ve Aygaz'ın bu etkileri en aza indirmek için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaştılar.