Online

"Suyun İzinde Söyleşileri" Serisi - "Suyun Merceğinden Gıda Krizi" Oturumu ile Dr. Akgün İlhan

Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu olarak, "Suyun İzinde Söyleşileri" serimizin yaklaşmakta olan oturumu "Suyun Merceğinden Gıda Krizi" başlıklı etkinliğimizi siz değerli katılımcılara duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 27 Aralık Çarşamba

Konuşmacı: Dr. Akgün İlhan

Zoom Linki: https://ozyegin-edu-tr.zoom.us/meeting/register/tJwkcOiprz8pHNaNN04gu4_TQdRNAl6m7kvI

Etkinlik Dili: Türkçe

Katılım herkese açık ve ücretsizdir.

Dr. Akgün İlhan Hakkında:

Dr. İlhan, lisans eğitimini peyzaj mimarlığı alanında, yüksek lisansını çevre bilimleri alanında tamamlamış ve doktora derecesini su politikaları ve yönetimi üzerine Katalan Hükümeti bursu ile Barselona Otonom Üniversitesi'nde almıştır. 2017 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde çevre, sürdürülebilirlik ve su üzerine dersler veren İlhan, aynı zamanda Ankara İngiliz Enstitüsü'nde iklim değişikliğine uyumda su yönetimi üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. İlhan, su krizi ile mücadele üzerine ulusal ve uluslararası dergilerde ve kitaplarda yayımlanmış yazılarına ve İstanbul Bianellerinde sergilenen sanatsal çalışmalarına ek olarak, Açık Radyo'daki "Su Hakkı" ve "Sudan Gelen" programlarının yapımcısı ve sunucusudur.

Bu etkinlikte, Dr. İlhan'ın deneyimlerinden ve bilgi birikiminden yararlanarak, sürdürülebilir yönetim stratejileri konusunda değerli bilgiler edineceğiz.

Her türlü soru ve önerileriniz için surdurulebilirlik@ozyegin.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılarımızla,