ÖzÜ-X B27

Bu yıl, girişimcilik ve sürdürülebilirlik konularında bir farkındalık yaratmak ve bu alanlardaki bilgi paylaşımını artırmak amacıyla "Dönüşüm Yolculuğu: Sürdürülebilirlik Alanlarında İlerleyen Girişimci Mezunlarımız" adlı bir panel düzenliyoruz. Bu etkinlik, 24 Ocak tarihinde 13.30 ile 16.00 saatleri arasında üniversitemizde gerçekleşecek ve tüm öğretim üyelerimizi, çalışanlarımızı ve öğrencilerimizi kapsayacak şekilde tasarlanmıştır.

Etkinliğin Amacı: Bu panel, sürdürülebilir girişimcilik konusunda derinlemesine bir anlayış geliştirmek, yenilikçi fikirleri ve stratejileri paylaşmak ve bu alanda faaliyet gösteren başarılı mezunlarımızın deneyimlerini dinlemek için benzersiz bir fırsat sunmaktadır.

Program Akışı: Etkinlik, üniversitemizin değerli üyelerinden Prof. Dr. M. Pınar Mengüç'ün açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından, alanlarında uzmanlaşmış mezunlarımız ve sektör profesyonelleri olan Güven Fidan, Okan Dursun, Elif Günay, Ümmügülsüm Çekin, Burak Sefer ve Melike Dem, girişimcilik serüvenlerini, yenilikçi yaklaşımlarını ve sürdürülebilirlik vizyonlarını paylaşacaklar.

Katılım Bilgileri:

Tarih: 24 Ocak
Saat: 13.30 - 16.00
Yer: B27-OZUX, Özyeğin Üniversitesi
Bu etkinlik, akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımız için değerli bir öğrenme ve ağ oluşturma fırsatı sunacaktır. Etkinliğimize katılarak, sürdürülebilir girişimcilik alanında yeni perspektifler kazanabilir ve üniversitemizin bu alandaki yolculuğuna katkıda bulunabilirsiniz.

Her türlü sorunuz ve daha fazla bilgi için lütfen Sürdürülebilirlik Platformu iletişime geçin. Etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.