Dünya Toprak Günü Etkinliği - Toprak ve Gıda

5 Aralık 2018 - 13:40/14:30

Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu’nun, üniversitemizin 10. Yıl Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ve sürdürülebilirliği değişik boyutları ile ele alarak sürdürülebilirlik konusunda bilgi birikimimizi derinleştirip ufkumuzu genişletmeyi hedefleyen Sürdürülebilirlik Konuşmaları’nın dördüncüsü Dünya Toprak Günü’nde “Toprak ve Gıda” başlığı ile düzenlendi.

Gastronomi Bölümü öğretim üyemiz Tangör Tan Hocamız ve Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden, Gıda Sosyoloğu Prof. Zafer Yenal’ın konuşmacı olduğu etkinlik 5 Aralık 2018 günü saat 13:40 - 14:40 arasında ÖzÜ - X binasında düzenlendi.  Panelde konuşmacılarımız gıda güvenliği konusunda genel bilgi verdikten sonra, toprak kalitesinin gıda güvenliği için önemini vurgulayıp, topraklarımızın kalitesini korumak için neler yapılabileceği konusunda bilgi aktardı.

Etkinliğin tamamını buradan izleyebilirsiniz.